Снимка: VIP Brother
fallback

Почитателите на VIP Brother останаха разочаровани след шумната реклама за предстоящата битка между Камелия Воче и Евгени Минчев. Някогашните приятели, а днес врагове, се събраха под един покрив.

Продуцентите допълнително нажежиха страстите, като акцентираха върху тежките думи и обиди на двамата и очакванията бяха за поне някаква поне словесна престрелка снощи. Фенове дори залагаха дали няма да се стигне и до бой. Поне засега двубоят не се състоя, въпреки десетките анонси на водещата Алекс Сърчаджиева, че "ни очаква неочакваното".

Воче наистина се премести от соцобстановката в лукса, но успя единствено да секне глътката на Евгени Минчев. Той видимо се притесни от появата й и замени виното с вода. Всъщност рекламираният двубой между двамата премина в мълчание. Поне засега...

Иначе Евгени Минчев се превърна в един от лидерите в къщата. Вече направи впечатление, че в повечето участници от силния пол той вижда потенциални или 100-процентови гейове. Мистър България Мартин Мартинов дори предположи, че вече ще го спрягат за гадже на лорда заради закачките между двамата. Наско Месечков пък си пада по момчета, но иска да го скрие, заяви Минчев в изповедалнята.

За тази вечер остава и другата завръзка в шоуто. Очаква се бившата любовница на Тачо - Зорница Линдарева, да се присъедини към останалите съквартиранти. По всичко личи обаче, че тя няма да бъде приета радушно от останалите и единствената интрига остава какво ще си кажат с Жени Калканджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Нормален човек

преди 9 години

Не гледам това просташко шоу по телевизията и не разбирам,защо трябва и един вестник да го популяризира?Толкова ли няма други новини или и този вестник е собственост на продуцента на шоуто?

61

112

преди 9 години

Истината е че сезонът започна яко, но е на път да се провали. Няма лица като Фънки и сие. Там имаше и висш пилотаж в интригите, т.е. як смях и истинска драма, т.е. хората които направиха шоуто си ги биваше. В настоящия сезон се губи "природната" интелигентност. Няма хъс за игра, всички пазят "доброто" си име, което е типично за наличния умствен капацитет, с който разполагат. Е може би Аръков, но трябва да му се даде шанс. Да заложат повече на соца. Оттам би могло да излезе нещо.

60

681

преди 9 години

как може да има хора, които да гледат тая простащина

fallback